Țeparul fugar Marius Alexa, iertat de unele datorii către stat – Judecătoria Alba Iulia l-a achitat într-un dosar de evaziune fiscală

Albaiulianul Marius Alexa, patronul firmei Meridian Construct, a primit, miercuri, soluția de achitare într-un dosar de evaziune fiscală, de la Judecătoria Alba Iulia. Sentința nu este definitivă, ea putând fi contestată de Administrația Finanțelor Publice Alba Iulia (partea vătămată) la o instanță superioară.

Reamintim că Marius Alexa este plecat din țară și are pe numele său un mandat de urmărire internațională pentru o condamnare la închisoare cu executare.

ELIT

Acesta a fost judecat în mai multe dosare, pentru infracțiuni economice. De asemenea, Alexa a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru înşelăciune în care păgubiții au fost o societate comercială şi 17 familii care au vrut să-şi cumpere o casă într-un cartier rezidenţial de locuinţe din Alba Iulia, ridicat de S.C. Meridian Construct S.A. Și în acest caz a fost achitat definitiv, instanța – Curtea de Apel Alba Iulia – considerând că că ”fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege”, însă l-a obligat la plata unor despăgubiri civile în valoare de aproape 500.000 de euro. (Z.U.)

CITEȘTE ȘI: Marius Alexa, patronul SC Meridian Costruct, achitat definitiv în dosarul de înșelăciune

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

blaga 18 septembrie 2015 at 19:28

in curănd o să-l vedem pe terasele din oras pe escroc

*** 18 septembrie 2015 at 20:42

Foarte bine, foarte bine… Traiasca JUSTITIA INDEPENDENTA !

Gheo 18 septembrie 2015 at 22:03

Ce spuneam justitie pana la capat pt excroci ,statul mafiot isi permite sa si piarda …..jos mafia suis patria sau viceversa !

alin p. 19 septembrie 2015 at 16:15

Escroc sa fii,ca justitia te face curat… si se mai mira ca nu exista incredere in justitie..te fura cu dreptatea in mana..am patit-o si eu intr-un caz suficient de clar..dar te pui cu prostii?!? mai ales cand sunt mari madame,nu bine deloc la capitolul logica,dar abilitate sa nenoroceasca oameni si sa apere escroci….cum dracu intra astia in magistratura?!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...