Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Teodor Atanasiu speriat de declarațiile lui Ponta: Unde PSD câștigă, justiția nu mai are voie să ancheteze

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senatorul de Alba Teodor Atanasiu, unul dintre greii PNL la nivel național, s-a declarat speriat de afirmațiile  premierului Victor Ponta pe care îl acuză că încearcă să îi apere pe hoții și corupții din propriul partid de rigorile justiției.

În conferința de presă susținută la Alba Iulia, liberalul a făcut un apel public către toate forțele politice democratice din România să i-a atitudine împotriva premierului României care dorește renunțarea la valorile europene și întoarcerea la un stat în care politicul subordonează justiția.

Teodor Atanasiu, președinte PNL Alba: Mi-a atras atenția în mod deosebit programul de campanie la prezidențiale a domnului Victor Ponta, care m-a speriat pur și simplu. Deci le-a declarat foarte clar aleșilor locali ai PSD, președinți de consilii județene și primari, că dacă el va fi președintele României nu vor mai fi anchetați niciodată, indiferent cât fură și cât încalcă legea. Domnul Ponta, foarte răspicat, le-a explicat colegilor de partid că dacă au voturi multe nu au voie să fie anchetați de Justiție. Unde PSD câștigă, justiția nu mai are voie să ancheteze. Acest lucru este extrem de grav pentru democrația din România și pe mine mă surprinde tupeul unui candidat dintr-o țară europeană care are drept platformă electorală apărarea hoților din propriul partid, de rigorile justiției.

Am aflat că, în momentul în care domnul Ponta ajunge președinte, președintelui Consiliului Județean Argeș nu i se va mai putea întâmpla ce i s-a întâmplat actualului președinte care a fost condamnat de justiție, am aflat că unuia ca și Mazăre nu i se va mai putea întâmpla ce i s-a întâmplat cu justiția, dacă Viorel Victor Ponta va ieși președintele României, am aflat că dacă Nicușor Constantinescu va avea voturi multe la Constanța nu va mai avea voie justiția să-l ancheteze, și așa mai departe.

Repet! Acest lucru este extrem de grav și cer tuturor forțelor politice democratice din România să i-a atitudine împotriva premierului României care dorește renunțarea la valorile europene într-o Românie europeană și întoarcerea la un stat în care politicul subordonează justiția.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea