Rămâi conectat

Ştirea zilei

Teodor Atanasiu: ”Competitorii noștri politici sunt mult mai interesați să denigreze în loc să vină cu soluții”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Am constatat în ultima vreme faptul că actuala campanie electorală este una în care unii dintre competitorii noștri politici sunt mult mai interesați să denigreze (în mod gratuit și iresponsabil) Partidul Național Liberal, în loc să vină cu soluții pe care să le propună la problemele oamenilor, așa cum face PNL-ul.

Unul dintre ultimele exemple de manieră nesănătoasă de a acționa în campanie electorală ni l-a oferit domnul deputat Ion Dârzu, care săptămâna trecută declara că spitalul din Câmpeni nu mai are șanse de supraviețuire și că va fi închis.

Îi reamintim domnului deputat faptul că domnia sa a fost ales și de cetățenii din Câmpeni și de alți cetățeni din zona Munților Apuseni, iar din acest punct de vedere era mai nimerit să nu facă astfel de declarații ci, să intre în rândul celor care caută soluții reale pentru problemele spitalului orășenesc din capitala moților.

Putem înțelege că domnul Dârzu o fi supărat pe domnul primar Călin Andreș pentru că nu vrea să înlocuiască actuala conducere a spitalului cu una agreată de PSD, dar îi reamintim domnului deputat că sănătatea oamenilor din Munții Apuseni nu este o afacere de partid, iar spitalul din Câmpeni nu este „o afacere a PNL” așa cum domnia sa lasă să se înțeleagă. Partidul Național Liberal, spre deosebire de competitorii săi, înțelege că sănătatea nu trebuie să fie un element de troc politic, fapt pentru care, alături de primarul orașului Câmpeni, domnul Călin Andreș și de domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, Florin Roman, am căutat și vom căuta în continuare soluții pentru problemele spitalului orășenesc din Câmpeni.

În schimb nu putem să nu constatăm faptul că din tot ce a promis domnul deputat Ion Dârzu în campania pentru alegerile parlamentare din 2012 nu a realizat mai nimic. Unde sunt locurile de muncă promise moților, abatoarele pentru sacrificarea animalelor, centrele de colectare a fructelor de pădure, ambasada moților (care trebuia să fie înființată la Bruxelles) ș.a.m.d.? Ce s-a întâmplat cu reabilitarea DN 74 și DN 75 pentru care reprezentanții PNL din diverse structuri ale administrației locale și centrale au făcut demersuri pentru realizarea studiului de fezabilitate? De ce domnul deputat nu și-a convins colegii din PSD să voteze proiectul de lege privind prima întăbulare gratuită a terenurilor agricole?

Iată niște întrebări la care domnul Dârzu ar cam trebui să răspundă în fața moților care l-au votat. Nu a făcut-o până acum și nici nu se pare că o va face prea curând, având în vedere faptul că nu prea a fost văzut în ultima vreme la întruniri ale moților, așa cum au fost diverse târguri sau adunări populare. Poate că nu a vrut să-i vadă pe cei care l-au votat, sau poate a fost prea ocupat cu alte proiecte de campanie electorală. Moții, însă, îl așteaptă în continuare cu răspunsuri concrete la problemele lor. Dacă are, dacă nu, atunci să recunoască public acest fapt și să se ocupe în viitor de altceva decât de a mai cere mandate de reprezentare în funcții publice.

Senator Teodor Atanasiu, președinte PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea