Rămâi conectat

Actualitate

Temperaturi mai mici decât în medie, în România! Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Temperaturi mai mici decât în medie, în România! Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a făcut public astăzi un anunț cu privire la evoluția vremii în următoarele patru săptămâni. Se pare că o schimbare semnificativă în condițiile meteorologice se apropie, cu temperaturi mai scăzute decât de obicei, cu precădere în nordul României.

În intervalul 16 – 23 octombrie 2023, conform ANM, temperaturile vor înregistra valori sub cele obișnuite pentru această perioadă pe întreg teritoriul României, cu o abatere termică mai pronunțată în regiunile nordice. Cu excepția nord-vestului extrem al țării, unde va exista un deficit local de precipitații, cantitățile de ploaie vor fi mai mari, în special în sud-vestul țării.

În săptămâna 23 – 30 octombrie 2023, temperaturile medii vor continua să fie mai scăzute decât de obicei, în toate zonele, dar mai ales în regiunile din nord-est. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul mediei pentru acest interval de timp pe întreg teritoriul țării, cu posibilitatea unui deficit local în nordul extrem al României și un ușor excedent în sud-vest.

În perioada 30 octombrie – 6 noiembrie 2023, temperaturile medii vor reveni la valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, predominant pe tot teritoriul țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor mai mari în regiunile nord-vestice, în timp ce în restul zonelor vor fi în general apropiate de media obișnuită pentru această perioadă.

În ultima săptămână menționată, 6 – 13 noiembrie 2023, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul mediei pentru această perioadă, în toate regiunile.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare.

Bera Larisa

Publicat

în

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare. Ministerul Educației a anunțat majorarea tarifelor privind probele examenului de Bacalaureat, încă de la începutul anului. Absolvenții de liceu care nu au reușit să promoveze probele examenului maturității din prima încercare în 2024 vor trebui să achite o taxă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea