Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

TELEKOM reacționează la articolul “Telekom cu ghinion pentru mii de romani din Apuseni! Experiente impreuna pana la moarte!”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 12 decembrie 2014, ziarul Unirea a publicat articolul intitulat “Telekom cu ghinion pentru mii de romani  din Apuseni! „Experiente impreuna pana la moarte!”. Legat de situația semnalată, cinci zile mai târziu, reprezentanții Telekom Romania Communications ne-au transmis următoarele precizări:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

“In primul rand, in articol se face referire la doua proiecte distincte de furnizare de servicii de comunicatii  care acopera aceeasi zona geografica, desfasurate in perioade diferite. Astfel, proiectul inceput in 2002, la care se face referire in prima parte a articolului, a fost derulat prin intermediul acordului semnat de Guvernele Romaniei si Coreei de Sud la acel moment. Tehnologia folosita a fost cea CDMA, dar intr-o banda de frecventa destinata serviciilor DECT (1865-1870 MHz / 1945-1950 MHz) in conformitate cu licenta acordata de ANCOM. Aceasta a avut valabilitate pana la data de 31.12.2011 si a fost ulterior prelungita pana la data de 31.05.2013.

Incepand cu anul 2010, clientii care au beneficiat de servicii de comunicatii in cadrul acestui proiect au fost progresiv si in majoritate migrati catre alte solutii, inclusiv catre servicii bazate pe tehnologia CDMA furnizata pe suport radio de acces de 410 MHz (in conformitate cu licenta ANCOM din 2008).  Aceasta din urma face subiectul notificarii clientilor si reprezinta un proiect distinct fata de cel mentionat anterior. Notificarea a fost transmisa deoarece, incepand cu 1 ianuarie 2015, Telekom Romania Communications nu va mai detine drepturi pentru utilizarea acestei licente acordate de ANCOM in anul 2008.

De asemenea, dorim sa mentionam ca depunem toate eforturile pentru a migra cat mai multi clienti catre tehnologii alternative disponibile in portofoliul companiei. Pentru clientii care nu pot fi migrati catre alt tip de tehnologie in baza careia sa beneficieze de servicii similare, investigam solutii alternative.

Regretam situatia temporara in care se afla cei 18 clienti persoane fizice din comuna Întregalde. Estimam ca pentru locuitorii acestei comune va fi implementata o solutie alternativa in primele luni ale anului viitor.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea