Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Teatrul de Păpuși „Prichindel”, prezent la Festivalul Internațional de Teatru Studio, la Târgu Mureș: Managerul teatrului, invitat ca speaker în cadrul unei dezbateri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teatrul de Păpuși „Prichindel”, prezent la Festivalul Internațional de Teatru Studio, la Târgu Mureș: Managerul teatrului, invitat ca speaker în cadrul unei dezbateri

Teatrul de Păpuși „Prichindel” va fi prezent, alături de 18 universități din țară și din afara țării, la festivalul care promovează crearea de rețele între studenți, practicieni și cercetători din domenul artelor.

Universitatea de Arte din Târgu-Mureș este instituția care ne-a invitat să fim prezenți și la cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Studio – Întâlnirea Școlilor de Teatru, care se va desfășura în perioada 17 – 26 noiembrie 2023 la Târgu-Mureș.

Este un privilegiu să participăm, continuând parteneriatul care ne leagă de instituția organizatoare, la un festival dedicat studenților și profesioniștilor din domeniul Artelor spectacolului din România și din străinătate.

Astfel, actorii Laura și Adam Boboc vor coordona în cadrul acestui festival două ateliere de teatru de animație, în perioada 19 – 25 noiembrie.

De asemenea, lector univ. dr. Ioana Bogățan, managerul teatrului, a fost invitată ca speaker în cadrul unei dezbateri la Întâlnirea Societății Antreprenoriale Studențești sâmbătă, 18 noiembrie, parte din programul aceluiași festival.

Evenimentul, moderat de prof. univ. dr. Aura Corbeanu, vicepreședinte UNITER, invită participanții la un schimb de idei și proiecte sustenabile pentru sectorul cultural și creativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea