Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Te omor, îți fac facerea, de mine nu scapi”: Primarul unei comune din Alba, AMENINȚAT de un bărbat care ocupa abuziv o sală din școală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Te omor, îți fac facerea, de mine nu scapi”: Primarul unei comune din Alba, AMENINȚAT de un bărbat care ocupa abuziv o sală din școală

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Aiud la plata unei amenzi penale în cuantum de 1.200 de lei pentru ultraj.

Inculpatul, din decembrie 2020 a ocupat și locuit ilegal în incinta Școlii cu clasele I- IV din Geogel. În vara anului 2021 inculpatul a fost evacuat din incinta școlii și a fost schimbată yala de la ușa de intrare, însă acesta a spart un geam a pătruns din nou în interiorul școlii și a continuat să locuiască acolo.

La data de 03.12.2021, în jurul orei 11.00, primarul comunei Ponor, persoana vătămată, împreună cu alte persoane din cadrul primăriei au mers cu scopul de a lua soba ( bunuri ce nu aparțineau inculpatului ) și a scoate obiectele inculpatului din incinta clădirii.

După aproximativ 10 minute de când au ajuns, a venit inculpatul care i-a adresat injurii persoanei vătămate, precum și amenințări cu moartea și cu acte de violență, folosind diferite expresii între care „ dacă duci ceva de aici te omor, „ te omor „ îți fac facerea „ de mine nu scapi”, luând diverse obiecte în mână (mătură, o cratiță,tigaie) amenințând că-l lovește cu ele, la un moment dat ieșind pe hol de unde a luat o drujbă pe care o agita adresându-i amenințări primarului că-i taie gâtul, fiind scos afară din incinta școlii de martorii ce o însoțeau pe persoana vătămată și totodată fiind anunțată poliția.

La un moment dat s-a calmat, ulterior, când au ajuns polițiștii la fața locului, inculpatul a fugit de la școală la un grajd din apropiere, și din nou a amenințat-o cu moartea pe persoana vătămată,de mai multe ori, luând la un moment dat o furcă în mână, spunându-i că bagă furca în persoana vătămată, afirmând că-i este indiferent că va merge la pușcărie.

Martorii l-au descris pe inculpat drept o persoană violentă, care nu a ezitat să treacă la agresiuni fizice împotriva mai multor persoane, din motive ce pot fi catalogate cel puţin banale.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea