Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Taximetriștii din Alba Iulia, verificați de polițiști. Amenzi de peste 6.000 de lei, după ce au controlat 84 de mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 22 noiembrie 2017, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia  în colaborare poliţiştii Serviciului de Investigaţii a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au aplicat taximetriştilor 34 sancţiuni contravenționale şi au controlat 84 de autovehicule care efectuau transport de persoane în regim taxi.

Potrivit IPJ Alba, în data de 22 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia  în colaborare poliţiştii Serviciului de Investigaţii a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat o acţiune care a avut drept scop verificarea legalității desfășurării transportului în regim taxi pe raza municipiului Alba Iulia.

Astfel că, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 34 sancţiuni contravenționale, în valoare de 6.410 lei şi au controlat 84 de autovehicule care efectuau transport de persoane în regim taxi.

Din totalul de 34 de sancţiuni aplicate, 24 sancţiuni au fost aplicate conform OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la OUG nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale şi 7 pentru alte abateri.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 168 ei, au reţinut un certificate de înmatriculare pentru lipsă ITP şi un permis auto pentru neacordare de prioritate.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea