Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tatăl unui fost premier al României, decedat în urma infectării cu noul coronavirus

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tatăl unui fost premier al României, decedat în urma infectării cu noul coronavirus

Doctorul și-a făcut testul la COVID după ce a aflat că un pacient de-al acestuia, căruia îi asigura tratament la domiciliu în timpul liber, era deja infectat.

E doliu în familia fostului premier Mihai Tudose. Tatăl acestuia, diagnosticat acum câteva zile cu coronavirus, a murit, conform televiziunilor de știri .

Tatăl europarlamentarului avea 80 de ani și suferea de comorbidități.
Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a intrat în alertă după ce un coleg de-al lor, medicul Dorin Giol, a fost depistat cu noul coronavirus.

Pacientul este tatăl fostului premier Mihai Tudose. ”Tatăl fostului premier se află internat la Spitalul Militar al SRI Balotești. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta la o formă severă a bolii”, susține o sursă a ziarului Libertatea, precizând că este posibil ca acest caz să producă și un focar la Ambulanța Brăila, medicul care l-a îngrijit având multe contacte cu colegii săi, scrie Realitatea de Brăila.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea