Rămâi conectat

Politică Administrație

Tatăl tinerei tâlhărită în M-uri îl susține pe Florin Roman: „A fost mereu de partea victimelor, nu a agresorilor!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când fiica mea, Denisa, a fost agresată în scara unui bloc din Alba Iulia, i-am cerut sprijinul deputatului și omului, Florin Roman. Și a reacționat imediat: de la tribuna parlamentului, din studiourile diferitelor televiziuni, de peste tot.

Florin Roman s-a luptat apoi pentru abrogarea recursului compensatoriu. A devenit cel mai aprig luptător împotriva criminalilor, violatorilor și tâlharilor. A fost mereu de partea victimelor, nu a agresorilor! Știu că alături de colegii lui a oprit multe modificări la Codul Penal, modificări care dădeau noi drepturi infractorilor.

Și pentru asta am să-i mulțumesc mereu și am sa îl susțin. Mi-a dovedit că este om și că îi pasă de suferința noastră. Și s-a luptat pentru ca, violatorii, criminalii și tâlharii, să rămaâna acolo unde le este locul, după gratii! Să îi ajute bunul Dumnezeu!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat” În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea