Târgul de Crăciun de la Aiud se deschide în 6 decembrie: Concurs de patinaj viteză și alte momente specifice

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În perioada 06 – 23 decembrie 2018, în Piața Dr. Constantin Hagea din municipiul Aiud se va desfășura cea de a șaptea ediție a Târgului de Crăciun.

Deschiderea oficială a Târgului va avea loc în data de 06 decembrie, începând cu ora 16:00, cu un concurs de patinaj viteză la care vor putea participa familii aiudene (adulți și copii), respectiv primele 10 familii înscrise la Biroul de Comunicare și Relații Publice din cadrul Primăriei Municipiului Aiud până în data de 6 decembrie 2018, ora 12:00.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

La lăsatul serii, se vor aprinde în mod simbolic luminile festive de Crăciun, evenimentul continuând cu momentul așteptat de toți cei mici – sosirea lui Moș Crăciun, care va oferi cadouri copiilor prezenți în piață.

Seara va continua cu un concert susținut de trupa Good Day.

Așa cum îi stă bine unui Târg de Crăciun, doritorii se vor putea bucura de un ceai cald, un vin fiert sau de alte produse specifice sărbătorilor de iarnă, acestea putând fi procurate de la căsuțele amplasate în imediata apropiere a patinoarului, patinoar care va funcționa până la data de 19 ianuarie 2019, în intervalul orar 12:00 – 22:00.

În data de 07 decembrie 2018, începând cu ora 18:00, aiudenii se vor putea bucura de un nou concert de colinde susținut de binecunoscuta Corală bărbătească „Armonia” din Constanța, concert care va avea loc la Catedrala Sfinții Trei Ierarhi din centrul municipiului.

Vă propunem în acest fel să ne bucurăm în tihnă de evenimentele pregătite și să ne umplem inimile de lumină și fericire, în așteptarea sărbătorii Crăciunului și a Anului Nou.

Birou Comunicare și Relații Publice

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419