Târgul de Crăciun 2019 de la Sebeș se deschide în 5 decembrie, în Parcul Tineretului. Program

Târgul de Crăciun 2019 de la Sebeș se deschide în 5 decembrie, în Parcul Tineretului: Concert BiBi, patinoar artificial, colindători

În perioada 5– 20 decembrie 2019, în Parcul Tineretului, vom da contur unei povești de iarnă, cu personaje care să aducă bucurie copiilor, un patinoar cu acces gratuit, căsuțe decorate cu produse specifice Crăciunului. Pe scena montată în parc, vor sosi colindători, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun.

La întâlnirea cu cei mai mici locuitori ai Sebeșului nu va lipsi nici Moș Crăciun, el își va face apariția în seara zilei de 20 decembrie și va oferi cadouri celor prezenți.

ELIT

Vă așteptăm cu drag, să dăruim împreună magia sărbătorilor de iarnă!

Joi, 5 decembrie 2019

Parcul Tineretului

Ora 18.00

Deschiderea Târgului de Crăciun

Patinoarul artificial de 400mp cu acces gratuit, căsuțele cu dulciuri, animatorii îmbrăcați în personaje de poveste sunt doar câteva din atracțiile Târgului de Crăciun de la Sebeș, care își așteaptă vizitatorii.

CONCERT BiBi

Momente artistice cu Grupul vocal de muzică ușoară „Do Re Mi” al Centrului Cultural „Lucian Blaga” pregătit de Alexandra și Adrian Pamfilie.

 Vă așteptăm, cu #DragdeSebeș!

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...