Rămâi conectat

Actualitate

Târg virtual de joburi pentru absolvenți. Pentru județul Alba, doar trei oferte

Bogdan Presecan

Publicat

în

La nivelul județului Alba, Târgul Virtual Hipo.ro pentru absolvenți, eveniment de recrutare adresat studenților și masteranzilor care vor să se angajeze în aceasta vară, are o ofertă foarte slabă.

Este vorba despre trei joburi, iar în cazul a două dintre acestea se solicită experiență profesională de minim un an.

-consilier Client Retail Alba (full-time) în cadrul BCR Aiud, Alba Iulia și Sebes

– consilier Client Zona Rapida Alba (full-time), 1 – 5 ani experienta,  BCR  Aiud, Alba Iulia, Sebes;

– consultant Asigurari de Viata- Alba Iulia (full-time), 1 – 5 ani experienta – ING Asigurari de Viata                Alba Iulia.

Evenimentul se desfășoară la nivel național, pe www.hipo.ro, și reunește 27 companii care își desfășoară activitatea în domenii precum: financiar – bancar, IT, inginerie, telecomunicații, retail, FMCG și consultanță. Cei care accesează www.hipo.ro vor avea șansa să discute cu o parte dintre reprezentanții companiilor participante și să primească răspunsuri legate de joburile care prezintă interes pentru ei. În cadrul ediției cu numărul 8 a Târgului Virtual Hipo.ro pentru absolvenți sunt deschise 600 de joburi și programe dedicate studenților și absolvenților.

Până pe 15 august cei care vizitează pagina dedicată evenimentului pot aplica la peste 600 de joburi entry-level, programe de internship și stagii de practică. Pentru oportunitățile de carieră deschise de companiile participante, candidații pot aplica indiferent de orașul în care locuiesc, joburile fiind deschise la nivel național. Printre orașele în care sunt deschise oportunități de carieră se numără: București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Piatra Neamț, Brașov, Arad, Alba Iulia, Ploiești, Deva, Hunedoara, Constanța, Sibiu și Oradea. În plus, cei care vor să urmeze o carieră internațională pot aplica la pozițiile deschise în țări precum Cehia și Bulgaria. Candidații interesați să participe la Târgul Virtual Hipo.ro pentru absolvenți trebuie să își creeze un cont și un CV pe portalul de carieră www.hipo.ro. După logare, pot intra pe platforma evenimentului și pot aplica la oportunitățile de carieră oferite de cele 27 de companii participante.

În ceea ce privește competențele cerute de angajatori, specialiștii în recrutare apreciază atât candidații care au finalizat o facultate cu profil economic sau tehnic (în special automatică și calculatoare, electronică, cibernetică), la care se adaugă cunoașterea unei limbi străine (engleza sau o altă limbă de circulație europeană). Însă, cel mai important, angajatori caută în rândul studenților și absolvenților dorința să învețe și să se specializeze la locul de muncă. Majoritatea companiilor oferă în primele 3 luni de la angajare training intensiv care să faciliteze transpunerea cunoștințelor academice în proiecte reale, iar tinerii să se familiarizeze cu modul de lucru din companie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea