Târg virtual de joburi pentru absolvenți. Pentru județul Alba, doar trei oferte

Paul Voicu - Primar 2020

La nivelul județului Alba, Târgul Virtual Hipo.ro pentru absolvenți, eveniment de recrutare adresat studenților și masteranzilor care vor să se angajeze în aceasta vară, are o ofertă foarte slabă.

topa_homepageEste vorba despre trei joburi, iar în cazul a două dintre acestea se solicită experiență profesională de minim un an.

ELIT

-consilier Client Retail Alba (full-time) în cadrul BCR Aiud, Alba Iulia și Sebes

– consilier Client Zona Rapida Alba (full-time), 1 – 5 ani experienta,  BCR  Aiud, Alba Iulia, Sebes;

Mihail David - 2020

– consultant Asigurari de Viata- Alba Iulia (full-time), 1 – 5 ani experienta – ING Asigurari de Viata                Alba Iulia.

Evenimentul se desfășoară la nivel național, pe www.hipo.ro, și reunește 27 companii care își desfășoară activitatea în domenii precum: financiar – bancar, IT, inginerie, telecomunicații, retail, FMCG și consultanță. Cei care accesează www.hipo.ro vor avea șansa să discute cu o parte dintre reprezentanții companiilor participante și să primească răspunsuri legate de joburile care prezintă interes pentru ei. În cadrul ediției cu numărul 8 a Târgului Virtual Hipo.ro pentru absolvenți sunt deschise 600 de joburi și programe dedicate studenților și absolvenților.

Până pe 15 august cei care vizitează pagina dedicată evenimentului pot aplica la peste 600 de joburi entry-level, programe de internship și stagii de practică. Pentru oportunitățile de carieră deschise de companiile participante, candidații pot aplica indiferent de orașul în care locuiesc, joburile fiind deschise la nivel național. Printre orașele în care sunt deschise oportunități de carieră se numără: București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Piatra Neamț, Brașov, Arad, Alba Iulia, Ploiești, Deva, Hunedoara, Constanța, Sibiu și Oradea. În plus, cei care vor să urmeze o carieră internațională pot aplica la pozițiile deschise în țări precum Cehia și Bulgaria. Candidații interesați să participe la Târgul Virtual Hipo.ro pentru absolvenți trebuie să își creeze un cont și un CV pe portalul de carieră www.hipo.ro. După logare, pot intra pe platforma evenimentului și pot aplica la oportunitățile de carieră oferite de cele 27 de companii participante.

În ceea ce privește competențele cerute de angajatori, specialiștii în recrutare apreciază atât candidații care au finalizat o facultate cu profil economic sau tehnic (în special automatică și calculatoare, electronică, cibernetică), la care se adaugă cunoașterea unei limbi străine (engleza sau o altă limbă de circulație europeană). Însă, cel mai important, angajatori caută în rândul studenților și absolvenților dorința să învețe și să se specializeze la locul de muncă. Majoritatea companiilor oferă în primele 3 luni de la angajare training intensiv care să faciliteze transpunerea cunoștințelor academice în proiecte reale, iar tinerii să se familiarizeze cu modul de lucru din companie.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

2 Comentarii

dorel 9 iulie 2014 at 17:48

la ajofm cele mai multe joburi sunt pt aia care nu stiu sa faca nimic,necalificat. probabil la impachetat pachete si la despachetat colete.

jean 10 iulie 2014 at 7:42

targ de joburi pentru absolventi si ceri experienta x ani? pai, atunci nu mai este pentru absolventi.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...