Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Târg de Crăciun la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia | Strângere de fonduri pentru dotarea și modernizarea bibliotecii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După modelul de succes din 2022, când s-au strâns fonduri pentru realizarea unui teren de sport acoperit, lucrările fiind în desfășurare, și în acest an Târgul de Crăciun al Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia are un scop bine definit: crearea unei biblioteci funcționale, sub deviza “Împreună pentru școala noastră”.

Printr-un parteneriat cu Narada, în 2023 vor fi două evenimente dedicate strângerii de fonduri. Primul dintre acestea, “Fericire de Crăciun”, luni, 11 decembrie, la ora 17.00, reprezintă un spectacol la Casa de Cultură a Studențiilor din Alba Iulia, accesul făcându-se pe bază de donații. Târgul propriu zis va avea loc luni, 18 decembrie, între orele 11.00 și 18.00, în Sala de Sport “Nicușor Marcu”, unde fiecare clasă de gimnaziu și liceu va avea un stand de prezentare a produselor realizate de elevi și expuse pentru vânzare.

Se va organiza și o tombolă, cu produse din partea sponsorilor, dar și cu tricouri donate de Nicolae Stanciu (căpitanul echipei naționale) și baschetbalista Andreea Fleșer (foști elevi ai LPS Alba Iulia). În cadrul Târgului de Crăciun al LPS Alba Iulia va fi deschis un shop fizic cu produse din colecția Cupa “Nicușor Marcu” (tricouri, hanorace etc).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor fi dedicate creării unei biblioteci funcționale pentru generațiile viitoare. Ne dorim să oferim resursele necesare pentru ca fiecare tânăr să aibă acces la o educație de calitate și să-și dezvolte potențialul. Scopul nostru este de a moderniza biblioteca (software integrat de bibliotecă cu acces la fondurile de carte digitalizate, organizarea depozitului de carte, achiziția de cărti noi apărute, monitor wireless pentru buna desfășurare a activităților de literație), deoarece într-o societate consumeristă, în care au fost proliferate kitsch-urile și au fost prezentate forme alterate, de manipulare, a informației, cartea reprezintă, în continuare, un refugiu benefic”, au transmis organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea