Rămâi conectat

Actualitate

Țara noastră va antrena piloți ucraineni pe avioane de luptă F-16! Marcel Ciolacu: „Logistica este în vigoare, în ceea ce ne privește”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Țara noastră va antrena piloți ucraineni pe avioane de luptă F-16! Marcel Ciolacu: „Logistica este în vigoare, în ceea ce ne privește”

Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat, pentru Financial Times, într-un interviu publicat duminică, că țara noastră va antrena piloți ucraineni pe avioane de luptă F-16 de fabricație americană.

„Logistica este în vigoare, în ceea ce ne privește”, a spus Ciolacu, care a menționat că se așteaptă ca protocoalele specifice să fie semnate în următoarele zile, notează agenția Baha.

La începutul acestei luni, Danemarca, Norvegia și Țările de Jos au anunțat că vor furniza Ucrainei avioane de luptă F-16, în timp ce Statele Unite au spus că vor începe pregătirea piloților ucraineni pe astfel de aeronave în luna octombrie.

Marcel Ciolacu a mai spus că Bucureştiul va dubla capacitatea portului Constanţa pentru a ajuta Ucraina să exporte cereale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare.

Bera Larisa

Publicat

în

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare. Ministerul Educației a anunțat majorarea tarifelor privind probele examenului de Bacalaureat, încă de la începutul anului. Absolvenții de liceu care nu au reușit să promoveze probele examenului maturității din prima încercare în 2024 vor trebui să achite o taxă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea