Rămâi conectat

Actualitate

Tânărul din Sebeş reţinut pentru tâlhărie va fi cercetat în stare de arest preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 13 ianuarie, C.R.N., de 27 de ani, din Sebeş, ce era bănuit de comiterea, în noaptea de 15/16 septembrie 2015 a unei infracţiuni de tâlhărie asupra unui cetăţean aflat în stare de ebrietate, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, “procurorii l-au prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Cercetările sunt continuate.”

 

Informaţii de background:

 

La data de 13.01.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat şi reţinut pe C.R.N., de 27 de ani, din Sebeş care este bănuit de comiterea unei tâlhării, reclamată poliţiei la data de 16.09.2015.

 

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în noaptea de 15/16.09.2015, în jurul orelor 00.30, profitând de starea de ebrietate a unui bărbat de 51 de ani, din Sebeş şi exercitând acte de violenţă, i-a smuls de la gât, lănţişorul din aur, în valoare de 1.600 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ISU Alba, cuvinte de laudă cu ocazia zilei de 5 Decembrie – Ziua Internațională a Voluntarilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, 5 decembrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba aduce un elogiu voluntarilor săi, dedicându-le o postare emoționantă pe pagina oficială de Facebook. În cadrul mesajului, ISU Alba subliniază importanța și recunoașterea voluntarilor în acțiunile de intervenție în situații de urgență, evidențiind contribuția lor în acordarea primului ajutor, stingerea incendiilor și gestionarea efectelor dezastrelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare