Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tânărul din Sebeş reţinut pentru tâlhărie va fi cercetat în stare de arest preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 13 ianuarie, C.R.N., de 27 de ani, din Sebeş, ce era bănuit de comiterea, în noaptea de 15/16 septembrie 2015 a unei infracţiuni de tâlhărie asupra unui cetăţean aflat în stare de ebrietate, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, “procurorii l-au prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Cercetările sunt continuate.”

 

Informaţii de background:

 

La data de 13.01.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat şi reţinut pe C.R.N., de 27 de ani, din Sebeş care este bănuit de comiterea unei tâlhării, reclamată poliţiei la data de 16.09.2015.

 

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în noaptea de 15/16.09.2015, în jurul orelor 00.30, profitând de starea de ebrietate a unui bărbat de 51 de ani, din Sebeş şi exercitând acte de violenţă, i-a smuls de la gât, lănţişorul din aur, în valoare de 1.600 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea