Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tânărul de 19 ani, care a fost prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-un local, reținut pentru 24 de ore. Băiatul avea antecedente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Tânărul de 19 ani, care a fost prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-un local, reținut pentru 24 de ore. Băiatul avea antecedente

Un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi fost depistat de către polițiști în interiorul unui local public, unde ar fi pătruns pentru a fura. Acesta ar fi sustras, în scop de folosință, un autoturism, iar în luna august ar mai fi sustras bani din cadrul aceluiași local.

La data de 10 septembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au reținut un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, care este cercetat pentru tentativă de furt, furt calificat, furt în scop de folosință și conducere fără permis.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în luna august a anului 2021, profitând de faptul că proprietarul unui autoturism ar fi uitat cheile acestuia în ușă, ar fi sustras autoturismul și l-ar fi condus prin oraș, după care l-a abandonat.

În noaptea de 07/08 septembrie, împreună cu un prieten, ar fi sustras același autoturism, folosindu-se de cheia rămasă asupra sa cu ocazia primului furt și l-ar fi condus pe raza municipiului Alba Iulia, ulterior abandonându-l în apropierea locului din care l-a sustras.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot din cercetări a rezultat că, în noaptea de 22/23 august, tânărul ar fi pătruns, folosindu-se de chei potrivite, într-un local public din Alba Iulia și ar fi sustras o borsetă în care era suma de 995 de lei.

Localul public este același în care a pătruns în noaptea de 09/10 septembrie, cu scopul de a sustrage bunuri, loc în care a fost depistat de polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecători Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea