Rămâi conectat

Curier Județean

Tânărul care a rănit cu un cuțit două persoane, într-un scandal produs la Vințu de Jos, a fost reținut de polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Vinţu de Jos l-au reţinut pe un tânăr din comună care, vineri seara, a fost implicat într-un scandal în timpul căruia a folosit un cuţit cu care a provocat răni altor două persoane implicate în conflict.

S-a luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de O.I., de 18 ani, din comuna Vinţu de jos care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii publice, port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi lovire, fapte comise în seara zilei de 15 august, a.c., în timp ce se afla pe strada Mureşului din comuna Vinţu de Jos”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

În cursul zilei de azi, 20.08.2014, O.I., va fi prezentat Parchetului de pe  lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate.

Reamintim că în data de 15.08.2014, la ora 21.40, poliţiştii din Vinţu de Jos au intervenit pentru soluţionarea unui incident produs pe strada Mureşului, între 4 persoane din comună.

Din primele cercetări efectuate de oamenii legii a rezultat că între D.P.  de 37 de ani, V.F., de 61 de ani, O.I., de 18 ani şi O.N., de 20 de ani, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan, în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri.

În timpul conflictului O.I. a folosit un cuţit pe care-l avea asupra sa, cauzându-le leziuni lui D.P. şi V.F., (plagă abdominală superficială respectiv plagă la nivelul unei palme), aceştia fiind transportaţi la spitalul din Sebeş de unde, după primirea îngrijirilor medicale, au fost externaţi.

Faţă de toate cele 4 persoane implicate în scandal, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice iar O.I. este cercetat şi sub aspectul comiterii infracțiunii de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea