Tânără din Blaj prinsă de polițiști după ce a ”buzunărit” o femeie, într-un magazin

O tânără din Blaj a fost prinsă de poliţişti, imediat după ce a furat banii clientei unui magazin din oraş. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitei.

La data de 07.09.2017, în jurul orei 18.50, poliţiştii Poliția municipiului Blaj a fost sesizată, prin 112, de către o tânără de 18 ani, cu privire la faptul că, în timp ce era într-un magazin din Blaj, cineva i-a sustras 50 de lei ce-i avea în buzunarul de la spate.

ELIT

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de poliţie, iar cu ajutorul semnalmentelor comunicate de victimă, în foarte scurt timp, poliţiştii au reuşit s-o identifice pe o tânără de 21 de ani, din Blaj, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubitei, iar pe numele bănuitei a fost întocmit dosar penal în care este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba aduce în atenţia cetăţenilor câteva recomandări pentru a nu deveni victime ale furturilor, atunci când sunt la cumpărături:

– acordați o mai mare atenție poșetei decât plaselor de cumpărături; siguranța poșetei sa fie o grija permanenta pentru dumneavoastră; când faceți diferite plați sau cumpărături nu scoateți tot teancul de bani ci numai suma care trebuie;

– ţineţi geanta în fata, protejând-o cu mâna;

– nu păstraţi banii în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei;

– nu ţineţi banii, actele personale şi cheile în acelaşi loc;

– urmăriţi cu atenţie persoanele care transportă, ca din întâmplare, obiecte de îmbrăcăminte sau plase goale pe mână; un hoţ se foloseşte de astfel de obiecte când „operează”, ca să-şi ascundă mâna de privirile străine;

– nu ezitaţi să luaţi atitudine atunci când sunteţi martorul unei infracţiuni;

– În situaţia în care deveniţi victima unei infracţiuni de furt din buzunare, anunţaţi poliţia la numărul 112;

FOTO. arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...