Rămâi conectat

Curier Județean

Tânără din Abrud cercetată pentru furt – A profitat de neatenția unei femei în vârstă și i-a sustras portmoneul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Abrud au identificat-o pe o femeie din oraş ca persoană bănuită de comiterea unui furt reclamat poliţiei la începutul acestei săptămâni. Aceasta ar fi profitat de neatenţia unei vârstnice căreia i-ar fi furat portmoneul. Prejudiciul a fost recuperat integral.

La data de 30 ianuarie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au identificat-o pe o femeie de 25 de ani, din oraş, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată în seara zilei de 28 ianuarie 2019.

În sarcina femeii s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 28 ianuarie, în timp ce se afla într-un magazin alimentar din Abrud, ar fi profitat de faptul că o vârstnică, clientă a magazinului, şi-a lăsat portmoneul cu documentele de identitate şi o sumă de bani în coşul de cumpărături şi i l-a furat.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze portmoneul, toate documentele şi banii păgubitei.
Pe numele femeii bănuite de săvârșirea faptei, a fost întocmit dosar penal, pentru furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea