Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr și teribilist: Un cugirean care a gonit sub influența alcoolului pe străzile din oraș, a încercat să scape de control, abandonând mașina. A fost prins în cele din urmă de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr și teribilist: Un cugirean care a gonit sub influența alcoolului pe străzile din oraș, a încercat să scape de control, abandonând mașina. A fost prins în cele din urmă de polițiști

Polițiștii din Cugir l-au reținut pe un tânăr care, fiind sub influența alcoolului, a pus în pericol siguranța traficului rutier și a condus cu viteză pe străzile din oraș. Acesta a încercat să scape de control și a abandonat autoturismul dar a fost prins și testat cu aparatul etilotest.

La data de 27 ianuarie 2020, în jurul orei 11.30, în urma unui apel 112, prin care era semnalat faptul că un conducător auto are un comportament inadecvat și pune în pericol siguranța traficului rutier în zona unor blocuri de locuit, de pe strada Victoriei din Cugir, polițiștii au demarat activitățile de verificare.

La scurt timp autoturismul a fost identificat de o patrulă de poliție, iar polițiștii i-au făcut șoferului semnalul regulamentar de oprire, însă acesta și-a continuat deplasarea, circulând cu viteză mare pe mai multe străzi din oraș.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea lui, iar, după câteva minute, polițiștii au găsit autoturismul, abandonat, pe o stradă din Cugir.

În urma activităților de cercetare efectuate, a fost depistat un tânăr de 27 de ani, din Cugir, care s-a dovedit că a condus autoturismul. În mașină, împreună cu acesta, a mai fost un tânăr, care a fugit și el din locul unde a fost abandonat autoturismul și care a fost identificat, de asemenea, de polițiști.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, iar polițiștii l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 28 ianuarie 2020, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea