Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Zlatna, sancţionat contravenţional de jandarmi pentru că asculta muzică prea tare într-un apartament din Alba-Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu toate că în nenumărate rânduri s-a atras atenţia că tulburarea liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă, în special la ore târzii din noapte, constituie o faptă sancţionată de lege, se pare că pentru unii are efect doar educaţia făcută de forţele de ordine.

Un exemplu în acest sens îl constituie P.A.Petru, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Zlatna, care, duminică 5 martie a.c., în jurul orei 22.30, a hotărât să asculte muzică într-un apartament din Alba-Iulia, unde locuieşte fără forme legale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În stare de ebrietate, acesta a reglat volumul aparatului muzical la o intensitate mult prea mare pentru a fi tolerată de vecinii săi, care se pare că ori nu au agreat genul muzical preferat de tânăr ori – aşa cum este normal – voiau să doarmă la acea oră.

Anunţaţi printr-un apel la 112, echipajul de jandarmi  s-a prezentat la uşa bărbatului şi i-a solicitat acestuia să oprească muzica. Bărbatului i-au fost explicate pe îndelete  consecinţele pe care le-a avut fapta sa, în final acesta recunoscând că a greşit şi că regretă fapta comisă. Jandarmii l-au sancţionat pe bărbat cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

Se recomandă cetăţenilor să evite acest tip de conduită, să semnaleze prompt prin apel la 112 situaţiile de genul celei evidenţiate mai sus cu asigurarea că jandarmii vor interveni oportun în toate cazurile în care vor fi solicitaţi.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea