Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Zlatna prins de polițiști la scurt timp după ce a furat un portmoneu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Abrud l-au identificat cu operativitate pe un tânăr din Zlatna care a sustras un portmoneu dintr-un local din Abrud. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului.

furt-portmoneuLa data de 13.11.2016, în jurul orei 03.15, poliţiştii de ordine publică din Abrud au fost sesizaţi de către un tânăr de 26 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-ul local public din oraş i-a fost sustras un portmoneu în care avea documente persoanele şi suma de 250 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate cu operativitate, în apropierea localului, a fost identificat P.I., de 26 de ani, din Zlatna, persoana bănuită de comiterea furtului. Asupra sa a fost găsit portmoneul furat şi întreaga sumă de bani.

Acestea au fost recuperate şi restituite păgubitului, iar faţă de P.I. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea