Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Sebeș suspectat de comiterea mai multor furturi din locuinţe și autoturisme parcate, reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un tânăr de 23 de ani ce este bănuit de comiterea a 3 furturi sau tentative de furt din locuinţe, autoturisme parcate şi din societăţi comerciale. Prejudiciul cauzat prin aceste fapte este de aproape 5.000 de lei, iar la comiterea uneia din ele, tânărul a fost însoţit de un minor.

 

Potrivit IPJ Alba, “miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au identificat pe B.F.A., de 23 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea mai multor infracțiuni de furt.

 

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că în data de 11 aprilie 2015, a pătruns, prin efracţie, într-un apartament din Sebeş de unde a sustras bunuri în valoare de 2.500 de lei.

 

În noaptea de 19/20.05.2015, a forţat portiera uni autoturism parcat pe strada Valea Frumoasei din Sebeş, însă nu a reuşit să o deschidă, iar în noaptea de 16/17.07.2015, împreună cu un minor în vârstă de 16 ani, din Sebeş, au pătruns într-un bar din Sebeş de unde au sustras mai mute sticle cu băuturi alcoolice, în valoare de 2.400 de lei.

 

Faţă de cei doi tineri, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat, iar pe B.F.A. l-au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracționale a celor doi precum şi pentru recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele lor.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea