Tânăr din Sebeș reținut de polițiști, pentru tâlhărie: Este suspectat că i-a fi smuls telefonul mobil unei femei, în timp ce era pe stradă

Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un tânăr din oraş care este bănuit de comiterea unei tâlhării. Acesta i-ar fi smuls telefonul mobil unei femei, în timp ce se afla pe o stradă din oraş. Telefonul a fost recuperat şi restituit păgubitei.

La data de 1.11.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe un tânăr de 18 ani, din Sebeş, ca persoană bănită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în seara zilei de 24 octombrie a.c.

INFORMARE COVID-19

Se pare că, la data de 24 octombrie, a.c., în jurul orei 22.00, în timp ce se afla pe strada Lucian Blaga din oraş, tânărul ar fi profitat de neatenţia unei femei şi i-ar fi smuls, din mână, telefonul mobil.

Pentru documentarea activităţii infracționale a acestuia, ieri, 2 noiembrie, poliţiştii din Sebeș, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au făcut o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au găsit telefonul mobil sustras.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 3 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...