Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tânăr din Săsciori, reţinut de poliţişti pentru că a violat cu brutalitate o femeie de 81 de ani

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 21 de ani din Săsciori a fost reţinut pentru 24 ore de către poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, pentru că duminică dimineaţa în jurul orei 6.00 a violat cu brutalitate o octogenară din Pianu.

Un vecin al victimei a fost cel care, la ora 7.20 a sesizat Poliţia la 112. Imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a găsit-o pe femeie în stare de şoc. Octogenara a fost transportată cu ambulanţa la spitalul din Sebeş de unde, din cauza stării grave de sănătate în care se afla, a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti, la scurt timp, s-a reuşit identificarea principalului suspect de comiterea infracţiunii, G.I., de 21 de ani, din comuna Săsciori. Potrivit IPJ Alba, “G.I. a pătruns în locuinţa femeii şi prin violenţă a întreţinut raporturi sexuale, după care a părăsit locuinţa, fiind identificat de poliţişti în apropierea casei sale din comuna Săsciori, în timp ce încerca să-şi cureţe hainele de sânge.” T

ânărul a fost reţinut pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de viol. Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea