Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Roșia Montană, REȚINUT de polițiști: Ar fi distrus geamurile unui imobil din Abrud și a condus, cu permisul suspendat, un vehicul neînmatriculat. Mai este cercetat în alte două dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Roșia Montană a fost REȚINUT de polițiști după ce ar fi distrus geamurile unui imobil din Abrud și a condus, cu permisul suspendat, un vehicul neînmatriculat. Mai este cercetat în alte două dosare penale.

Polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr din comuna Roșia Montană, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv și conducere cu permisul suspendat. Tânărul nu se află la prima abatere, acesta mai este cercetat pentru infracțiuni rutiere în alte două dosare penale.

La data de 02 mai 2020, în jurul orei 11.30, polițiștii din Abrud au fost sesizați, prin 112, de către un tânăr de 23 de ani, din Abrud, cu privire la faptul că o persoană din Roșia Montană ar fi distrus geamurile unui imobil din Abrud, care aparține tatălui său.

Polițiștii deplasați în zonă l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Roșia Montană, care ar fi spart geamurile locuinței, pe fondul unui conflict mai vechi.

Acesta conducea o motocicletă de teren, neînmatriculată, fără a avea permis de conducere corespunzător acestei categorii de autovehicule și dreptul de a conduce suspendat.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu se află la prima abatere de acest fel, acesta fiind cercetat și în alte două dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier (conducere sub influența alcoolului, conducere cu permisul suspendat și conducerea unui vehicul cu permis necorespunzător categoriei).

Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 03 mai 2020, a fost prezentat în fața magistraților din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, care au dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea consumului de droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea consumului de droguri Marți, 23.04.2024, 2 reprezentanți ai Serviciului Educație al Penitenciarului Aiud, inspector principal de poliție penitenciară Ioana BUCUR și subcomisar de poliție penitenciară Iosif Attila KÖBLE, au fost prezenți în calitate de parteneri al Poliției Orașului Teiuș și al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea