Ziarul Unirea

Tânăr din Hunedoara, cercetat pentru FURT: A instalat un dispozitiv de retenție a banilor în fanta unui ATM din Sebeș și a reușit să sustragă 400 de lei

Un tânăr din Hunedoara este cercetat pentru FURT calificat după ce a instalat un dispozitiv de retenție a banilor în fanta unui ATM din Sebeș și a reușit să sustragă 400 de lei.

Polițiștii din Sebeș l-au identificat pe un tânăr din județul Hunedoara, ca bănuit de furt. Acesta ar fi montat un dispozitiv de retenție a banilor, în fanta unui ATM și ar fi reușit să fure 400 de lei în dauna unei femei care a extras suma de bani.

ELIT

La data de 2 septembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș l-au identificat pe un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, ca și persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt care a fost sesizată poliției la data de 18 august 2020.

Se pare că, la data de 17 august 2020, tânărul ar fi instalat, în fanta unui ATM care funcționează în zona unui centru comercial din Sebeș, un dispozitiv de retenție a banilor și ar fi reușit, astfel, să sustragă suma de 400 de lei, pe care o femeie de 64 de ani, din Sebeș, a solicitat-o ATM-ului.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419