Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr din Hopârta, condamnat la închisoare pentru furt de arbori, depus în Penitenciarul Aiud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Hopârta, în urma verificărilor efectuate, l-au identificat ieri, 10 aprilie, pe B.E., 28 de ani, din comuna Hopârta, judeţul Alba, pe numele căruia Judecători Aiud a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani şi două luni.

Potrivit IPJ Alba, “bărbatul a fost cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „tăiere ilegală de arbori”, faptă prevăzută si pedepsită de articolul 108, alin. 1, lit. c şi alin. 2, lit. a din Legea 46/2008, cu aplicarea articolului 37, lit. a din Codul Penal şi ”Furt de arbori”,  faptă prevăzută si pedepsită de art. 110, alin. 1, lit. a şi alin. 2, lit. a, din Legea 46/2008, cu aplicarea art. 37, lit. a din Codul Penal. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Aiud.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea