Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Cugir cercetat de polițiști: Acesta conducea un autoturism cu un permis FALS de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr în vîrstă de 27 de ani a fost prins de către polițiștii din Cugir, pe data de 28 septembrie 2020, conducând un autoturism fără permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 28 septembrie 2020, în jurul orei 18.10, polițiștii de siguranță publică din Cugir în timp ce acționau pe strada Vasile Alecsandri din oraș, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un tânăr de 27 de ani, din Cugir.

Tânărul le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Ungaria care a ridicat suspiciuni cu privire la autenticitatea sa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea