Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Blaj, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut iubita: S-a ales cu dosar penal și ordin de protecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăr din Blaj, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut iubita: S-a ales cu dosar penal și ordin de protecție

Polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii față de un tânăr de 22 ani, din municipiu, care și-ar fi agresat concubina.

La data de 22 martie 2023, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 ani, din Blaj, care este cercetat pentru violență în familie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În sarcina acestuia, s-a reținut faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbat, în vârstă de la data de 22 martie 2023, și-ar fi agresat concubina, de 23 de ani.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, tânărul și-ar fi agresat partenera, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, ar fi agresat-o.

Față de acesta, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

În cursul zilei de azi, 23 martie 2023, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 5-6 aprilie 2024. Citește și: Paște fericit • Mesaje de Paște • Urări de Paște • Felicitări de Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea