Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Bistra, reținut de polițiști după ce a provocat un accident soldat cu DECESUL unui pieton

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Câmpeni l-au reținut pe tânărul din Bistra care a provocat un accident soldat cu decesul unui pieton și care a părăsit locul producerii acestuia. Va fi prezentat în fața procurorilor.

La data de 8 octombrie 2019, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față un tânăr de 25 de ani,  din comuna Bistra, care, în seara zilei de 7 octombrie 2019, a provocat un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

După producerea accidentului, tânărul, aflat la volanul unui autoturism, și-a continuat drumul spre casă, loc în care a fost găsit de polițiști.

În cursul zilei de azi, 9 octombrie, acesta va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

La data de 07 octombrie 2019, în jurul orei 20,30, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localității Fața, comuna Albac, a avut loc un accident rutier.

 Polițiștii deplasați la locul accidentului au constatat că un bărbat de 55 de ani, din localitate, a fost acroșat de un autoturism al cărui șofer și-a continuat drumul.

 În urma impactului, pietonul a fost proiectat, la o distanță de aproximativ 3 metri, pe malul râului Arieș.

 Victima a suferit leziuni corporale grave, fără a răspunde manevrelor de resuscitare, iar în jurul orei 21.45, a fost declarat decesul acesteia.

 În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice autoturismul implicat în accident și pe șoferul acestuia, un tânăr de 25 de ani, din comuna Bistra, care, după producerea accidentului, a plecat la domiciliul său.

 Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Pe numele său a fost întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate Ieri, 23 aprilie, la Sâncrai a avut loc Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porudcători din Județul Alba. Printre câștigători se află sortimentele Sauvignon Blanc, din Ciumbrud, Muscat Ottonel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea