Tânăr din Alba Iulia cercetat, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie – I-a smuls poșeta unei femei de 83 de ani

Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat, cu operativitate, pe un tânăr bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. Vineri, după amiază, i-ar fi smuls poşeta unei vârstnice, în timp ce aceasta se afla în parcarea unui bloc din Alba Iulia. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar tânărul a fost reţinut. Va fi cercetat în stare de arest preventiv.

La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 15.20, Poliţia Municipiul Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că unei femei în vârstă de 83 de ani, din Alba Iulia, i-a fost sustrasă, prin violenţa, poşeta, în timp ce se afla în parcarea unui bloc de pe strada Vasile Alecsandri.

Imediat, în zonă, s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale şi de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar în urma cercetărilor efectuate, aceştia au reuşit să identifice persoana bănuită de comiterea tâlhăriei, un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia.

Se pare că acesta ar fi urmărit-o pe vârstnică, până când a ajuns într-o zonă izolată, şi ar fi deposedat-o, prin violenţă, de poşeta în care avea acte şi o sumă de bani.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubitei.

Poliţiştii l-au reţinut pe tânăr, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, iar în cursul zilei de sâmbătă, 9 iunie, l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Procurorii l-au prezentat instanţei de judecată, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, emiţând, pe numele lui un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...