Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tânăr din Abrud cercetat în stare de arest preventiv pentru ultraj contra bunelor moravuri şi sfidarea organelor judiciare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei orașului Abrud au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „sfidarea organelor judiciare”, faţă de S.R.D., un tânăr de 21 de ani, din Abrud, care, în noaptea de 30/31.08.2013, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat un scandal într-un local public din Abrud.

Tânărul a spart mai multe sticle, a adresat injurii celorlalţi clienţi ai localului iar la intervenţia polițiștilor a continuat să adreseze injurii şi cuvinte jignitoare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Faţă de S.R.D., care în anul 2012 a mai fost cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, a fost luată măsura reţinerii iar în data de 01.09.2013, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „sfidarea organelor judiciare”.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi l-a prezentat pe învinuit instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea