Tânăr de 26 de ani, înjunghiat de propria mamă. Aburii alcoolului au dus la un conflict între cei doi

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pe data de 12 octombrie 2020 polițiștii din Sebeș au reținut o femeie în vârstă de 44 de ani. Aceasta, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-ar fi înjunghiat fiul în vârstă de 26 de ani

O femeie din Sebeș a fost reținută de polițiști după ce și-ar fi înjunghiat fiul, în zona coapsei. Tânărul a ajuns la spital unde a rămas internat.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

La data de 12 octombrie 2020, în jurul orei 21.30, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un tânăr de 26 de ani a fost victima unei agresiuni, prezentând două plăgi înjunghiate la un picior.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între o femeie de 44 de ani și fiul său, în vârstă de 26 de ani, ar fi avut loc un conflict spontan în timpul căruia femeia   i-ar fi aplicat tânărului două lovituri, cu un cuțit, în coapsa piciorului stâng.

Tânărul a fost transportat la spital unde a rămas internat, iar față de femeie polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419