Tânăr de 20 de ani, din Blaj, REȚINUT de polițiști după ce a condus un autoturism fără să dețină permis de conducere. Nu este la prima abatere de acest gen

Un tânăr din Blaj a fost reținut de polițiști după ce a condus un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta nu se află la prima abatere de acest fel.

La data 19 februarie 2020, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față un tânăr de 20 de ani, din Blaj, după ce l-au depistat în timp ce conducea un autoturism, fără permis de conducere.

ELIT

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 19 februarie 2020, în jurul orei 19.00, a condus un autoturism, pe DJ 107D, pe raza comunei Fărău, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tânărul nu se află la prima abatere de acest fel, în cursul lunii februarie 2020, polițiștii din Sebeș l-au depistat de două ori, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fără să dețină permis de conducere.

Mihail David - 2020

În cursul zilei de azi, 20 februarie, tânărul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...