Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr de 20 de ani din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști. A condus o mașină cu numere false și cu permisul suspendat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 22 septembrie, în jurul orei 12.20, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada  I.C. Brăteanu din Alba Iulia, au oprit un autoturism ce era condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat, autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare ce erau aplicate pe autoturism aparțineau unui alt autovehicul.

Față de tânăr, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, iar polițiștii au luat față de el măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

foto: arhiva

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea