Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr bătut pe stradă pentru că a refuzat să aprindă țigara agresorului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un echipaj de jandarmerie care executa joi, 27 decembrie, o misiune de patrulare pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia, a observat în jurul orei 3.00 mai multe persoane care păreau a se lovi reciproc cu pumnii şi picioarele.

Jandarmii au intervenit prompt şi, în scurt timp, au aplanat conflictul, prevenind astfel escaladarea violenţei şi apariţia unor vătămări corporale grave. La faţa locului au fost identificaţi trei tineri din Alba Iulia, iar unul dintre aceştia a declarat că a fost oprit pe stradă şi bătut pentru că a refuzat să ofere „un foc la o ţigară”.

Agresorul a fost identificat ca fiind A.C.R. de 18 ani, care şi-a motivat comportamentul violent prin faptul că victima a folosit cuvinte vulgare în refuzul de a-i aprinde ţigara.

Pe numele acestuia au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, iar cercetările urmează a fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea