Tâlhar din Blaj, REȚINUT de polițiști. Acesta a agresat angajatul unei societăți comerciale, în timp ce sustrăgea o sumă de bani

Un tânăr din Blaj este cercetat de polițiștii din municipiu pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, după ce a fost surprins de angajatul unei societăți comerciale în timp ce sustrăgea o sumă de bani. Pentru a se face nevăzut, acesta a recurs la folosirea forței împotriva angajatului. Tâlharul a fost reținut, urmând a fi prezentat în fața procurorilor.

La data de 10 septembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din Blaj, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că la data de 5 septembrie, în jurul amiezii, ar fi pătruns, fără drept, în incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale din Blaj de unde ar fi sustras o borsetă în care era suma de 1.180 lei.

În timp ce încerca să părăsească punctul de lucru, bărbatul a fost surprins de către un angajat al societății, pe care, pentru a-și asigura scăparea, l-a agresat, lovindu-l cu palma peste față.

În cursul zilei de azi, 11 septembrie, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...