Rămâi conectat

Curier Județean

Tâlhar din Blaj, REȚINUT de polițiști. Acesta a agresat angajatul unei societăți comerciale, în timp ce sustrăgea o sumă de bani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr din Blaj este cercetat de polițiștii din municipiu pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, după ce a fost surprins de angajatul unei societăți comerciale în timp ce sustrăgea o sumă de bani. Pentru a se face nevăzut, acesta a recurs la folosirea forței împotriva angajatului. Tâlharul a fost reținut, urmând a fi prezentat în fața procurorilor.

La data de 10 septembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din Blaj, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că la data de 5 septembrie, în jurul amiezii, ar fi pătruns, fără drept, în incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale din Blaj de unde ar fi sustras o borsetă în care era suma de 1.180 lei.

În timp ce încerca să părăsească punctul de lucru, bărbatul a fost surprins de către un angajat al societății, pe care, pentru a-și asigura scăparea, l-a agresat, lovindu-l cu palma peste față.

În cursul zilei de azi, 11 septembrie, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea