Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Talentele Albei, la Sebeș – spectacol destinat promovării artiștilor amatori din spațiul cultural al județului

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

afis-FINALConsiliul Județean Alba, în parteneriat cu Asociația „ArtTrad Valea Frumoasei Sebeș” organizează sîmbătă, 20 iulie, de la ora 19.00, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș un spectacol ce are ca scop valorizarea și promovarea artiștilor amatori din spațiul cultural al județului Alba.

Realizată în cadrul proiectului „Talentele Albei”, această acțiune contribuie, în egală măsură, la diversificarea ofertei culturale din județul Alba, promovând domenii culturale diverse: muzică, pictură, teatru.

Potrivit CJ Alba, “spectacolul de sîmbătă seară va fi susţinut de formaţia de folk Plus Noi, Teatrul Skepsis din Alba Iulia, Celestial Cvartet, Nick Iosub şi Scutierii de Mülhbach. De asemenea, cu acest prilej, se va organiza şi o expoziţie de desene şi pictură cu lucrări semnate de Geta-Maria Mariş Guju din Alba Iulia.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea