Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Talentatul toboșar albaiulian Dan Ardeleanu, va cânta pentru îngeri: Membru de bază a formației rock, Mass Media, a trăit prin și pentru muzică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Talentatul toboșar albaiulian Dan Ardeleanu, va cânta pentru îngeri: Membru de bază a formației rock, Mass Media, a trăit prin și pentru muzică

Născut la 15 iunie, 1963, Dan Ardeleanu a fost și va rămâne un nume de referință în viața cultural-artistică a municipiului și județului Alba, ba mai mult chiar, ca membru de bază a formației rock, Mass Media, talentatul toboșar Dănuț, care era cunoscut de toți iubitorii genului s-a remarcat cu ușurință în toată țara.

Un talent cu mult peste nivelul mediu, Dan Ardeleanu, a concertat cu formația Mass Media în aproape oate orașele țării și a obținut nenumărate premii la concursuri de gen.

Dan a trăit prin și pentru muzică, într-o lume a sa frumoasă, imaculată, ferită de toate intemperiile vieții noastre cotidiene. A trăit curat, a plecat curat și va rămâne curat în memoria noastră.

Pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, priveghiul va avea loc astăzi și mâine, la capela Corona din Alba Iulia, iar miercuri, de la ora 13.00 va fi condus pe ultimul drum de către familie, prieteni și toți cei care l-au iubit.

Dumnezeu să-l odihnească!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

După ce au decontat servicii turistice FICTIVE, cinci POLIȚIȘTI din IPJ Alba, obligați la efectuarea a 30 de zile de muncă în folosul comunității. ”Siguranță și încredere” !

Unirea Ziarul

Publicat

în

După ce au decontat servicii turistice FICTIVE, cinci POLIȚIȘTI din IPJ Alba, obligați la efectuarea a 30 de zile de muncă în folosul comunității. ”Siguranță și încredere” ! Cinci polițiști din IPJ Alba au scăpat de un dosar penal pentru fals și înșelăciune, după ce au decontat ilegal contravaloarea unor servicii turistice de care nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea