Rămâi conectat

Curier Județean

Sute de cugireni l-au condus pe ultimul drum pe Ioan Dobran (Toto), decedat în accidentul de la Arad

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024


Sute de localnici au venit ieri la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din Cugir să ia parte la funeraliile lui Ioan Dobra (Toto), fost patron al barului Retro, decedat în urmă cu 3 săptămâni într-un groaznic accident auto la Arad. Înmormântarea a fost amânată la dorinţa membrilor familiei, răniţi în accident, care au ţinut ca trupul neînsufleţit al celui care le-a fost soţ, tată şi fiu să fie ţinut la morga din Arad până la externarea din spital a acestora. Din păcate, unul dintre fiii săi n-a putut participa la înmormântare pentru că nu a fost recuperat complet după accidentul în care a fost rănit destul de grav. Ioan Dobran, un om de aleasa omenie, iubit în egală măsură de prieteni şi cunoscuţi, a părăsit această lume prea devreme, la doar 34 de ani, pentru a se înălţa la ceruri. Dumnezeu să-l odihnească! (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea