Suspiciunea de toxiinfecție alimentară de la restaurantul Mercur din Alba Iulia: 16 persoane, internate în spital

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Șaisprezece persoane au fost internate luni și marți la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, fiind suspecți de toxiifecție alimentară, după ce au participat, sâmbătă, la o nuntă organizată la restaurantul Mercur Select din Alba Iulia

Numărul persoanelor care au ajuns la urgențe, după ce au participat la nuntă, este de circa 35 de persoane, 16 dintre acestea necesitând internare în spital.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Nuntașii au acuzat simptome specifice toxiifecției alimentare, dureri de cap, grețuri, vărsături, scaune și scaune diarecie. Mirii se simt bine, însă luni au fost prezenți toată ziua la spital să vadă de nuntași, în vreme ce nănașa a fost transportată cu salvarea la spital.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba a suspendat, luni, activitatea sălii de evenimente în care a avut loc nunta, iar tatăl miresei ia în calcul să-i acționeze în instanță pe patroni. În acest caz, există suspiciune de toxiinfecție alimentară.

”Am fost și am vorbit cu patronul de la sala de nunți și așteptăm să vedem ce se poate face. Eu mă simt bine, am mâncat ceva, dar puțin. Adevărul e că nu am mâncat aperitivele și s-ar putea să fie și de la acelea. Pe nănașa o duce acum cu Salvarea la secția de boli contagioase. La fata mea nu îi e totuna, i s-a făcut rău când a văzut atâta lume la spital, vedem ce se întâmplă în continuare și așteptăm probele. Eu nu am făcut nunta să aduc oamenii la spital. Voi face plângere, poate ajungem și la Tribunal”, a spus tatăl miresei, Traian Nemeș, din localitatea Benic.

Citește și VIDEO: Nunta la care mai multe persoane s-au ales cu toxiinfecţie alimentară ar fi avut loc la restaurantul Mercur Select din Alba Iulia. „Am fost şi am vorbit cu patronii de acolo şi deocamdată aşteptăm rezultatele anchetei”

Citește și Activitatea sălii de nunți din Alba Iulia, Mercur Select, suspendată în urma suspiciunii de toxiinfecție alimentară

Citește și UPDATE, FOTO, VIDEO. Suspiciune de toxiinfecție alimentară la o sală de nunți din Alba Iulia. Mai multe persoane, la spital, după ce au participat la un ospăț

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

1 31 mai 2017 at 8:25

Daca mai era nevoie, se adevereste inca o data zicala ca la pomu’ laudat, sa (nu) te duci cu sacu’ …….
Sa pleci la nunta si sa ajungi la spital ….. e o performanta.

Comentariile sunt oprite