Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: 16 persoane din Alba cu TOXIINFECȚIE după ce au consumat produse din carne de la un magazin de profil. Controalele sunt în desfășurare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
UPDATE: 16 persoane din Alba cu TOXIINFECȚIE după ce au consumat produse din carne de la un magazin de profil. Controalele sunt în desfășurare

Două persoane au făcut o sesizare către autoritățile abilitate, anume DSP Alba, după ce au consumat produse cumpărate dintr-o măcelarie din Alba Iulia și li s-a făcut rău.

UPDATE: În această dimineață s-au deplasat la unitatea reclamată, au prelevat probe de pe suprafețe, de pe mâini, de pe alimente. Controlul este în desfăsurare, va dura 3 zile, după care vom da publicității rezultatele, a declarat Alexandru Sinea, directorul DSP Alba.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Alba, sunt internate 8 persoane printre care și un copil, iar alte 8 sunt tratate în ambulator.

Luni dimineața, mai multe persoane au reclamat că s-au simțit rău după ce au cumpărat și consumat produse dintr-o măcelărie cu specific italian.

Pe lângă sesizarea făcută în scris de către cele două persoane, către DSP Alba, și alți cetățeni au reclamat telefonic aceeași problemă.

Unele dintre acestea s-au prezentat la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară, iar trei persoane ar fi rămas internate la secția de Boli Infecțioase.

Contactați de ziarulunirea.ro, reprezentanții DSVSA Alba au precizat că: „DSVSA a fost informată despre acest caz de către DSP Alba. O echipă de inspectori sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor s-a deplasat la unitatea în cauză pentru a începe o anchetă epidemiologică”.

UPDATE: Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Alba, care s-au deplasat la măcelărie, au făcut cale întoarsă din cauza faptului că lunea magazinul este închis. Este posibil, dacă activitatea de control are loc doar marţi, să fie şanse mari să nu se mai găsească nimic în interiorul măcelăriei. Proprietarul va avea tot timpul din lume pentru a face ”curăţenie”.

Revenim cu detalii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea