Rămâi conectat

Ştirea zilei

Suspecții de uciderea unui bărbat din Câmpeni au fost trimiși în judecată

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Petaca Vasile Valentin, Dafina Petru și Dafina Cristian, suspectați că ar fi omorât în bătaie un bărbat de 41 de ani, din Câmpeni, au fost trimiși în judecată. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în data de 1 noiembrie a.c. iar primul termen de judecată a fost fixat pentru data de 25 noiembrie.

Cadavrul lui Furdui Gheorghe Radu a fost găsit de polițiști în data de 8 septembrie, în urma unui apel la numărul de urgență 112, în albia pârâului Valea Caselor. Cu ocazia examinării sumare s-a constatat că victima prezintă mai multe urme de violenţă iar pe carosabil au fost observate pete de sânge. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba care a stabilit că bărbatul, aflat ân stare de ebrietate, în timp ce se deplasa de strada Transilvaniei din oraşul Câmpeni, s-a întâlnit cu suspecții – Petaca Vasile Valentin (de 21 de ani), Dafina Petru (25 de ani) şi Dafina Cristian (21 de ani), toţi din Câmpeni, care i-au cerut 5 lei şi sticla cu bere pe care victima o avea în mână.

Întrucât Furdui a refuzat să le dea celor trei suma de bani şi sticla cu bere solicitate, aceştia i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnul şi picioarele în zona capului, după care l-au deposedat de încălţăminte şi l-au aruncat în albia pârâului Valea Caselor, părăsind locul faptei.

În urma investigaţiilor efectuate în cauză şi a concluziilor provizorii formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, care a concluzionat că „moartea lui F.G.R. a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin înec, la o persoană care prezenta traumatism cranio – cerebral recent, care i-a putut determina starea de inconştienţă”.

Învinuiții au fost reținuți în data de 9 septembrie și au primit mandate de arestare pentru 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea