Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Suspecți de furturi comise în Franța și Italia, reținuți de polițiștii din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hoti minoriDoi suspecţi de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie au fost identificați şi reținuți cu operativitate de poliţiştii din Alba Iulia. Aceştia sunt suspecţi şi de comiterea mai  multor furturi în Franţa şi Italia

În data de 29.09.2013, în jurul orelor 13.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată de către o tânără de 28 de ani, din municipiul Aiud, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia împreună cu prietenul său, un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia, acesta a fost agresat de două persoane de sex masculin, care l-au deposedat de o sumă de bani şi 3 grame de aur.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 29.09.2013, în jurul orelor 13.40, victima, s-a deplasat împreună cu prietena sa la o casă de amanet situată pe b-dul  Revoluţiei din Alba Iulia iar la ieşire a fost acostat de doi bărbaţi care l-au deposedat, prin violenţă, de suma de 1.000 de lei şi 3 grame de aur.

La scut timp de la sesizarea faptei, nu departe de locul de comiterea al faptei, poliţiştii au reușit să-i identifice şi să îi reţină pe cei doi suspecţi, Dănuţ B., de 28 de ani, din Alba Iulia şi Valer L., de 32 de ani, din comuna Borduşani, judeţul Ialomiţa,  asupra acestora fiind găsită suma de bani şi bijuteriile sustrase. Totodată, asupra lui Valer L. a fost găsit un cuţit.

Din cercetările efectuate a rezultat că cei doi bărbaţi sunt suspecţi de comiterea mai multor furturi, în localităţi din Italia şi Franţa, cu ocazia percheziţiilor efectuate la domiciliile suspecţilor, poliţiştii identificând mai multe bijuterii şi obiecte despre care există suspiciunea că provin din furt.

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii urmând ca în cursul zilei de azi, 30.09.2013, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. În plus, pentru Valer L. a fost reţinută şi infracțiunea de port ilegal al cuţitului.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a celor doi suspecţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea