Rămâi conectat

Actualitate

Suspecţi de furt prinşi în flagrant de poliţiştii din Alba Iulia – prejudiciul: 20.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patrula de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia a prins în flagrant, sâmbătă noaptea, la ora 1.45, la intersecția străzilor Toporașilor cu Mircea Eliade din Alba Iulia, pe C.I.D., de 16 ani şi B.A.G., de 26 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, care transportau cu două biciclete 3 saci cu diverse scule a căror provenienţă nu au putut-o justifica.  

În urma cercetărilor efectuate împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale a rezultat că cei doi suspecţi au pătruns prin efracție în incinta unui depozit de materiale de construcții situat pe Calea Moților din Alba Iulia de unde au sustras două telefoane mobile, o bicicletă şi mai multe scule (flexuri, mașini de găurit, două drujbe, pânze pentru flex, clești, patenți, trei role cu cablu, o mașină de șlefuit), bunuri în valoare totală de 20.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului iar faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În data de 16 martie au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, pe numele lor fiind luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 19, respectiv 29 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea