Rămâi conectat

Actualitate

Suspecţi de furt prinşi în flagrant de poliţiştii din Alba Iulia – prejudiciul: 20.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Patrula de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia a prins în flagrant, sâmbătă noaptea, la ora 1.45, la intersecția străzilor Toporașilor cu Mircea Eliade din Alba Iulia, pe C.I.D., de 16 ani şi B.A.G., de 26 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, care transportau cu două biciclete 3 saci cu diverse scule a căror provenienţă nu au putut-o justifica.  

În urma cercetărilor efectuate împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale a rezultat că cei doi suspecţi au pătruns prin efracție în incinta unui depozit de materiale de construcții situat pe Calea Moților din Alba Iulia de unde au sustras două telefoane mobile, o bicicletă şi mai multe scule (flexuri, mașini de găurit, două drujbe, pânze pentru flex, clești, patenți, trei role cu cablu, o mașină de șlefuit), bunuri în valoare totală de 20.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului iar faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În data de 16 martie au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, pe numele lor fiind luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 19, respectiv 29 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele mâine, 7 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele EuroIns mâine, 7 decembrie 2023 Polițele de asigurare emise de către Societatea Euroins Asigurare Reasigurare S.A. își vor înceta valabilitatea automat pe data de joi, 7 decembrie, conform anunțului făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Un avertisment al ASF, menționează că toate polițele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare