Rămâi conectat

Actualitate

Suspecţi de furt din locuinţă, identificaţi de poliţiştii din Sebeş

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă, comis în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2012.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că Vasile P.M., de 34 de ani, cunoscut cu antecedente penale, împreună cu S.C.M., de 18 ani şi doi minori de 17 ani, toţi din municipiul Sebeş, au pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din Lancrăm, de unde au sustras mai multe scule, bunuri în valorare totală de 5.000 de lei.

Toate bunurile sustrase au fost depozitate de suspecţi în subsolul unei case aflată în construcţie, loc de unde au fost recuperate de poliţişti şi restituite persoanei păgubite.

Faţă de Vasile P.M. a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 11.01.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate faţă de toţi cei 4 suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea