Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Suspecţi de comiterea mai multor furturi reţinuţi de poliţiştii din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hoti minoriÎn  data de 3 octombrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu cei de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat şi reţinut pe N.R., de 16 ani şi D.P.C., de 29 de ani, ambii din Alba Iulia, care sunt principalii suspecţi de comiterea a 9 furturi comise pe raza municipiului Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în perioada octombrie 2012 – octombrie 2013, cei doi suspecţi au comis un număr de 9 furturi din case  aflate în construcţie şi din anexe ale acestora dar şi din beciuri şi garaje situate pe raza municipiului Alba Iulia, de unde au sustras diverse scule şi cabluri de instalații electrice, bunuri în valoare totală de 9.500 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de azi, 4 octombrie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

N.R. mai este cercetat de către poliţiştii din Alba Iulia şi în alte dosare penale, privind 18 furturi din locuinţe şi din autoturisme, comise fie singur, fie în complicitate cu alţi suspecţi, pe raza municipiului Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a suspecţilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba Iulia a ajuns la spital după un accident rutier: A pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe carosabil

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Alba Iulia a ajuns la spital după un accident rutier: A pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe carosabil Un accident rutier a avut loc pe raza localității Presaca Ampoiului când un bărbat din Alba Iulia a pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe acostament. A fost transportat la spital pentru îngrijiri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea