Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE: Fostul primar din Abrud, un antrenor și un fost polițist, SĂLTAȚI de mascați. De ce sunt aceștia suspectați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SURSE: Fostul primar din Abrud, un antrenor și un fost polițist, SĂLTAȚI de mascați. De ce sunt aceștia suspectați

Fostul primar al orașului Abrud, Nicolae Simina, un antrenor de fotbal din localitate și un fost polițist ar fi fost ridicați de mascați în dimineața zilei de miercuri, 19 octombrie.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro aceștia ar fi bănuiți de trafic de minori și de întreținere de relații sexuale cu minori. Potrivit acelorași surse, fostul primar ar fi fost ridicat chiar de la locul de muncă.

În cursul dimineții de miercuri, 19 octombrie, în cadrul unei ample operațiuni, Poliția Română și procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Jandarmeriei Române, a efectuat peste 50 de acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de droguri, trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică și infracțiuni împotriva patrimoniului cu consecințe deosebit de grave.

Polițiștii și procurorii efectuează 13 acțiuni operative pe linia combaterii pornografiei infantile, traficului de persoane și minori, urmând a fi puse în executare 51 mandate de percheziție domiciliară și 76 de mandate de aducere, precum și 3 acțiuni operative pe linia combaterii macrocriminalității economico-financiare, urmând a fi puse în executare 67 de mandate de percheziție domiciliară și 74 de mandate de aducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea